Tjäna extra pengar

Om du förlorar jobbet sänks din inkomst enormt. Visserligen skiljer det mycket beroende på vilken a-kassa du är med i och om du har en inkomstförsäkring eller inte. Det värsta scenariot är att du inte har någon inkomstförsäkring och inte någon a-kassa, då har du inte många kronor i inkomst.

Detta problemet finns det flera lösningar på, min bästa lösning är att du börjar tjäna extra pengar. Förhoppningsvis kommer du lyckas bra och även få denna summan att öka så du kan komma till den nivån att du har valfriheten att sluta ditt vanliga jobb och börja med det som början bara var ett extrajobb / hobby.

För att tjäna mer pengar utöver ditt vanliga jobb är det första du behöver ställa in dig på att det inte är superenkelt och att det kommer kräva både tid och massor av energi.

Svårighetensgraden beror visserligen på vilket extrajobb som du väljer. Att börja tjäna pengar på internet, kan vem som helst göra, inom 1 h. Inkomsten är inte super i början, knappt en mini-mi-timlön, men allt eftersom du lär dig mer kan du bli miljonär genom att jobba med datorn via internet.

Det lätta alternativet är att ta ett extrajobb. Det finns ofantligt många extrajobb att välja på om du kan tänka dig resultatbaserad ersättning i stället för en fast timlön. De flesta resultatbaserade jobben finns inom sälj. Både vanlig säljare och telefonsäljare. Telefonsäljare kan du även ofta jobba hemifrån med vilket är supersmidigt och gör att du effektiviserar din tid enorm genom att du slipper resetider och kan utnyttja din lediga tid till att tjäna maximalt med pengar.

Säljarjobbet ger för de flesta otroligt lite ersättning i början men ökar stadigt. En resultatbaserad ersättning för en nybörjare kan vara så lågt som 50 kr / h medan samma jobb för en duktig, erfaren säljare kan nå 10 000 kr / h.

Mitt tips är att börja med en säljutbildning (länk till 3steg som erbjuder detta) för att snabbare nå upp till en relativt bra inkomst. Fördelen med säljträning som du både får på utbildningen och när du jobbar är att du alltid har nytta av sälj och att det är en marknad där det alltid kommer finnas massvis med jobb.